Recept voor banaan-aardbeienijsjes

De temperaturen stijgen boven de 30 graden en dat betekent tijd voor ijsjes. Met deze hitte heeft niemand zin om veel moeite te doen, en ook al is het erg lekker en makkelijk om even naar de supermarkt te gaan deze ijsjes kosten je ook bijna geen tijd. Ze zijn super lekker en ook nog eens een stuk gezonder. Een recept mag je het bijna niet noemen zo makkelijk is het maar hieronder de stappen voor deze simpele fruitijsjes.

Benodigdheden voor ongeveer 6 ijsjes

  • 2 bananen
  • 100 ml yoghurt
  • 200 gram aardbeien
  • 50 ml water
  • eetlepel agavesiroop
  • Staafmixer
  • Ijsvormpjes

Pureer de bananen samen met de yoghurt tot een glad mengsel. Pureer vervolgens de aardbeien tot er nog kleine stukjes overblijven en meng de agavesiroop erdoor. Vul de ijsvormpjes met een laagje bananen yoghurt en vul deze aan met het aardbeien mengsel. Nu komt het moeilijkste gedeelte, het wachten. Na ongeveer 6 uur in de vriezer zijn ze klaar om op te eten.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *